Saturday, February 19, 2011

gementar!!getar!!getaq!!

assalamualaikum..


wah.wah.wah..borink tahab gaban+cipan ni..wah blog aku dah bersawang disebabkan dek kemalasan jiwa ku lah..k aku nk cita something ni..sepanjang aku x berblog ni dah memacam jadi kat aku..seronok da sedih pon da..tapi aku nk cita suma..


k mcam besa tiap malam ahad n isnin aku akan pergi kelas bhasa inggeris untuk memantapkan lagi comunication aku..malam isnin yang lepas kami kna wat lakonan.so kena berada dalam grouplahkan..jadi group aku dapat tajuk "what you want do during holiday?"so pkat pilih watak..tuttut..aku dapat watak jadi father lah..kena kontrol satu keluarga nih..huahuahau..malu lah..auwwwwwwwwwww....mood pondan sekejap..modd jantan balik ya..so aku da 2 orang wife..memang cantik.haha..lepa ni x sepakat..jadi selalu bertngkar msasa nk p cuti.memasing da pilihan katakan..


so sebagai ketua keluarga,aku yang tntukan..gilak kuasa katakan.haha..so berlku sedikit kekecohan lah..time 2.tapi memang lawak bebagai dengan speaking rojak lah aku ni..


1..aku ajak ahli keluarga buat discussion..untuk tentukan apa nak wat hari cuti ni..yang anak aku plak wak masuk kekasih gelap dia plak..


2..kecoh lah ka.sory aku x ingat part 2..


3..isteri aku curang seh dengan adik aku..kurang asam memang tawarlah..hahah..so aku pon dengan x pandai bahasa inggris ckaplah.."what's!!u curang dengan I"?..so bukan cam 2 k..not loyal lah...


4.disebabkan dia curang aku ponkahwen lah denganjiran aku plak...terkejut lah satu bilik 2..hahah.suma scra spontan..memang lawak lah...


....abihlah sesi aku bercerita.cam tergantungkan..saja seronok2..so bye..kalaw rajin aku update len..


TO MY COUSIN:MUNAH CI KUNAH..sory i can't go your home.but i hope you become health..so bye..

No comments:

Post a Comment