Monday, March 21, 2011

luahan sekejab..

I'M NOT CLEVER BUT I TRY THE BEST FOR ALL MY LIFE..n i hope you will understand and please understand!!!

Sunday, March 20, 2011

keresahan dalam hati bagaikan seribu jarum yang menikam!!!

sudah sebulan aku tak menulis blog ni.entahlah bermacam macam masalah yang timbul selama ini.aku tak pasti apakat itu kebenaran mahupun kepalsuan yag aku rekakan..tapi aku hanya tahu satu sekarang ni iaitu ENJOY dalam masa terdekat ni..huhu.maybe selepas tanggal tersebut aku dah tak dapat enjoy ataupun tak enjoy seperti sekarang..hmmm.


seriously,dalam fikiran ni telah berlaku berbagai persepsi yang baik mahupun sebalknya.apakah usaha yang selama ini aku lakukan membuahkan hasilnya lalu kupetik untuk dimakan ataupun perhiasan semata-mata??adakah segala kedegilan aku selama ini menjerat diriku??adakah aku akan menyebabkan banyak hati yang terluka??aku sangat takut.walaubagaimanapun,aku harus hadapinya jua..

YA ALLAH,KUATKANLAH MENTALKU INI.AKU TAHU SEMUA YANG BERLAKU ADA SEBABNYA.TAPI AKU SANGAT TAKUT UNTUK HADAPINYA...

hari semakin hari,aku rasa sangat bersalah kerana segala yang berlalu akan diungkit semula.akan diperkatakan semula..sangat menyakitkan bila terdengar"itulah dulu mak nak hantar sekolah yang bagus taknak,jangan menyesal di belakang hari.nanti banyak hati yang terluka"hmm,im so scary with this word,i dont now what should i do..i think maybe i can't except this..hmm..just forget it..


so,apa akan jadi dengan masa depan aku.lagipun sampai sekarang aku masih belum boleh tentukan jalan yang mna akan aku pilih..aku dah tak sanggup untuk lakukan kesilapan lagi.aku dh tak sanggup kecewakan banyak hati lagi..hmmm..23 march..please be a best day for me..i really need that for all my life...

Saturday, February 26, 2011

pa kjadah nya!!!

assalamualaikum suma..*jawab jangan tak jawab na..

hah.mcam mna nak mula ha..actually aku bru ja brjmpa dengan kkwan aku suma ni..lepa mai umah aku tadi.hah mcam besalah dah lama tak jumpakan.mai ja umah aku suh cari makanan..pakejadahnya suma ni..pikir umah aku ni stor tmpat makan ka.taw la bdan aku besar pon.perli ka ni ar..hah ayat aku kuar la ktakan..

huhu..tapi sorylah kwan aku la ni dah x makan.haha..mata dah juling waktu tulis ni.besalah malu.tapi len hari mai aku siap wat biawak panggang bagi kat ang,..maw???kompon perut ang buncit lepas tu.hahah..

hah cita sal pakejadahnya ni kan..terkejut gak aku.da sorang blogger ni tulih sal PELACUR BLOGGER!!hah apa 2..berapa rnggit semalam..astagha..hah blogger yang selalu wat kontroversi tu..LENSA ROSAK..hei suka hati dia ja kta kat orang placur.pikir lah sma.hati orang len..

k.cukup sal tu.nanti tak pasal plak aku yang dikotroversikan.haha bajet gileeeeeeewww..takdalah..
k petang ni aku ngan kkwan nak prgi tasek.nak jalan jalan..release tensyen..so sspa nak join jom lah.pkol 5 petang ni kita jmpa kat tasik ya..jangan lupa..

Sunday, February 20, 2011

walaweh letih seh!!

assalamualikum suma..
entri aku harini berbau letih skit yea..maw tak nya aku baru balik dari karnival "JOM MASUK U"..ok.karnival ni telah berlansung di dewan wawasan 2020 dekat perlis 2.wah jauh nya.aku p menunggang moto pulak.dengan kkwan lah.kalaw seorang tobat den x pergi.dulu da abg leh ajak dia..heiii.dah lah panas.jadi PARIA lah aku..huahuahua..


karnival ni melibatkan banyak agensi dari universiti dan kolej swasta..banyak gila.dapat pendedahan awal tentang u lah katakan..tapi kolej swasta ni banyak sangat..cuma aku takut tak diiktiraf lah..nahai mngaji penat2 dapat hape!!!so be carefull k...tapi tadi aku cma brmnat kat universiti tertentu ja..aku nak wat asasi.itupon kalau ada rezeki lah.kalau tak...huhuok aku nak senaraikan u yang aku mnat k..


1.UITM
2.UPM
3.UKM.
4.UM
5.UIA.


so kekawan kena lah berdoa semoga aku dapat masuk u ni..hah tetapi tadi da berita tergempar yang telah wat jantungku berdegup seketika..nak taw pa..jeng jeng jeng..







SPM KUAR 24 HB 2 LOH!!!

maknanya dah dekat sngatlah..terus mood aku brtkar..serius terus...tapi apapon aku kna terimajgak..sebab aku dah usaha..so kekawan yang nk ambik keputusan get ready yea..bubye..






Saturday, February 19, 2011

gementar!!getar!!getaq!!

assalamualaikum..


wah.wah.wah..borink tahab gaban+cipan ni..wah blog aku dah bersawang disebabkan dek kemalasan jiwa ku lah..k aku nk cita something ni..sepanjang aku x berblog ni dah memacam jadi kat aku..seronok da sedih pon da..tapi aku nk cita suma..


k mcam besa tiap malam ahad n isnin aku akan pergi kelas bhasa inggeris untuk memantapkan lagi comunication aku..malam isnin yang lepas kami kna wat lakonan.so kena berada dalam grouplahkan..jadi group aku dapat tajuk "what you want do during holiday?"so pkat pilih watak..tuttut..aku dapat watak jadi father lah..kena kontrol satu keluarga nih..huahuahau..malu lah..auwwwwwwwwwww....mood pondan sekejap..modd jantan balik ya..so aku da 2 orang wife..memang cantik.haha..lepa ni x sepakat..jadi selalu bertngkar msasa nk p cuti.memasing da pilihan katakan..


so sebagai ketua keluarga,aku yang tntukan..gilak kuasa katakan.haha..so berlku sedikit kekecohan lah..time 2.tapi memang lawak bebagai dengan speaking rojak lah aku ni..


1..aku ajak ahli keluarga buat discussion..untuk tentukan apa nak wat hari cuti ni..yang anak aku plak wak masuk kekasih gelap dia plak..


2..kecoh lah ka.sory aku x ingat part 2..


3..isteri aku curang seh dengan adik aku..kurang asam memang tawarlah..hahah..so aku pon dengan x pandai bahasa inggris ckaplah.."what's!!u curang dengan I"?..so bukan cam 2 k..not loyal lah...


4.disebabkan dia curang aku ponkahwen lah denganjiran aku plak...terkejut lah satu bilik 2..hahah.suma scra spontan..memang lawak lah...


....abihlah sesi aku bercerita.cam tergantungkan..saja seronok2..so bye..kalaw rajin aku update len..


TO MY COUSIN:MUNAH CI KUNAH..sory i can't go your home.but i hope you become health..so bye..

Sunday, February 6, 2011

tak ada tajuk!!

asssalamualaikum..

entry ni tajuknya adalah xda tajuk ya.so bacajala..
hmm.aku ni memang dah lama tak update blog ni..muncullah memacam idea nak create ni.dah nak terkeluar dah..huhu.sebenarnya dalam cuti raya cina ni kami sekeluarga tima ahli keluarga baru.huhu.sempoi n gempak habih.memang yang 2 yang diidamkan selama ini.x maw yang lain dah!!bak kata aku lah..
aku harap benda ni dapat menemani aku selama maku menunggu result spm ni.hah cita sal tunggu result spm nih..aku nak cita skit yang selama ini aku asyik mm\impi dapat keputusan ja..heii..tkot seh!!!camna lah keputusan aku yang sebenak nya nnti..mudah mudahan seperti yang aku harapkan lah..aku tak maw lah segala angan2 yang bukan angan mat jenin aku tu tak tercapai pulak nanti..

hah berbalik kepada ahli keluarga aku yang baru tu.. ni dia..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



hah ni dia..tapi bukan gambar sebenarlah..yang ni goggle punya..aku punya malas nk snap..

k yang aku punya berjenama philips ok..best tengok gambar.macam real 2..huhu

k byer....

Tuesday, January 25, 2011

TENTANG PERASAANKU

assalamualaikum.

huhu.kekadang aku ni ada mood jiwang gak.tapi sebelum ni aku memang jiwang pon.cma tak maw tunjuk ja.iya ka??perasaan ja lebih.k cukup takat tu..hobi aku tiap2 malam mcam besalah bw la.tapi aku selalu bw kat blog XCYBER huhu.dah terpikat ngan lagu dia.sempoi.thaks ya..so aku dh copy dari youtube lagu ni..dengarlah.klik ja.

dari IRWANSYAH ni tp bukan aku lah.klaw aku dah tentu korang suma kenalkan.haha..ohya tajuk lagu ni seperti tajuk di atas ya..





k sempoikan lagu dia..thans Xcyber..MEMPERKENALKAN LAGU NI KAT SAYA..

Monday, January 24, 2011

friend vs true friend

assalamualaikum..

firstly,nak mntak maaf sangat sebab x update blog.tapi sekarang ni aku nak cita n kongsi sal friend atau dalam bahasa malaysianya adalah kawan.k apa 2 kawan?orang yang rapat dengan kta kan.@ pon x rapat..

oke..bagi aku kawan itu amat penting sekali.tapi cma pendapat masing-masing ja.baik @ buruk seorang kawan tu bergantung pada diri kita sendiri untuk menghayati erti kawan tu.tapi aku dah lalui suma tu.dikhianati pon pernah.tapi still aku anggap dia sebagai kawan aku.tak pernah berubah pon.

k dulu aku mempunyai kawan yang amat baik ngan aku.selalu bincang masalah ngan dia.she is girl.tp dia oke ja ngan aku.aku pon taktahu napa aku slalu cita ngan dia..huhu.ada masalah skit msti bincang ngan dia.tapi pada suatu ari tu,berlaku salah faham antara kami.dan aku rasa bersalah sangat sebab aku ada buat satu kesalahan dengan dia.so aku tak mau hubungan kawan kita renggang sebab aku tau ang masih marah dekat aku.

okee.aku minta maaf sekali g k.bye!

Friday, January 21, 2011

NAJWA LATIFF!!

assalamualaikum suma..

seBenarnya aku x da idea nk tulis ni.tp aku bru ja dngar lagu si cantik manis ni.sapa lagi najwa latiff lah.huh mmang sdap.
k,kpada ssapa nkdngar lagu ni klik lah ya.memang best sora dia.
..
.
.
.
.
.




HAH SEDAPKAN.klah sambal belacan tu..

Monday, January 17, 2011

KABHI KHUSHI KABHI GHAM!!!!

assalamualikum suma..


fuyoo.tengok dh kan tjuk ataskan.k sebenarnya skang ni aku tengah nonton video cita hndustan kabhi kushi kabhi gham ni.sorang2 plak 2.haha.layan feling tngah malam.borink nak mampoih.tp mmang best ar cta ni.sempoi gila.pelakon pon mantop2.KAREENA KAPOOR plak 2..gf aku tu.haha berangan dah tngah malam ni. k lah aku nk tnjuk gambar dia skit.

bli yang original k.

fuyoo!!cun gla.aek aku ka ni??

huhu..bahagia ni..

klah aku pon dh malas nk cita lebih2.nak taw tengoklah sendiri.aku nak layan fell sorang2 plak ni..
k bye!!

Sunday, January 16, 2011

what's meaning of love?

assalamualaikum suma..

k dah bca yajuk atas kan.sebenarnya malam ni kan ari ahad so ada kelas comunicationlah..ok mla2 class kmi smbang2 n brcakap untuk melembutkan lidah.memang lawak.pastu teacher kta mcamna klaw saya call hotel n awak cakap dalam b.i..oh my god isay..sorang pon x maw.las2 teacher sruh kmi dk dlam psngan n smbang..

k smpai pkoi 9.30 cm 2.kmi wat debate laki ngan perempuan..perempian ni tanya sal apa kmi x suka lpa lah pa lah..so aku n kkwan aku jawablah..blablabla..then,tba2 girl sorang ni menheluarkan ktanya."what's u understand about the love?"kat bbdak laki ni..so kmi tergamam seketika lah..pastu pa lagi teacher pon ktalah dia nk dngar suma orang bg pendapat sal LOVE ni..mood:time 2 suma da sdih n gmbra..da yg cita sal pngalaman lpa lah..tp msa aku..sdih jgaklah.CINTA TAK KESAMPAIAN kataka..so mmg aku cta sdkit ja..huhu..

tp mmang best tme 2.dpat taw tntang cinta ni..haha gtai plak..

k.bye..
sblum 2:aku dah jatuh cinta kat seseorang..najwa latiff.i loveu.hahah.walaupun  kau x knal aku..


gmbar dari goggle ya..

Friday, January 14, 2011

tension!!!

assalamualikum suma...

hah dh bnyak ari aku x updte blog ni..cian kaw whai kkasihku..huhu.k sbenarnya aku sibuk semenjak dua menjak ni..sibuk mencari kerja katakan..tp dh dpat lari plak.hahaha..ni yg tension ni..

las2 jadi penganggur sepenuh masa lah aku kat umah ni..so aku ni bleh di klasifikasikan sebagai hangat2 tahik ayam lah..bkan tahik lembu mahupun gajah k..tahik ayam.ingat 2..so aku nk cita napa aku lari bila dpat kja..
bermula dari kerja yg prta.fuhhh mak ai.kdai haiwan 2.pg 2 dlam pkoi 9.3o aku n kawan aku dh trpcak dpan kdaai 2.smngat tu.masuk kja kna cuci tahik n sngkar kucing.da dlam 30 ekor plak 2.series aku dh meluat kat kucing walaupon secomel ana raffali..pastu aku kna cci akuarium plak..haha..hah tme rhat 2 pa lg trus plan nk cabut lah..haha..

kerja k2 kat aneka.kemarin aku n kwan aku gk kja kat $*******8** hah taw kan.jd promiter tu..malu gila wa ckap lu..tak taw nak kta lah..so trus lari gk..haha.jadi aku ni terpaksa lah jd penggngur kan..dk tunggu buah anggur ja..

k bye suma..
p/s:klau dh kja betoi2 no..

Monday, January 10, 2011

best gila!!!

hye everyone>>..

k assalamualikum dulu..
huh memang best class tdi.wat mcam2..ada wat public speaking n present about drama kot..hahahmemang lawak n gempak lah..aku memang suka..k sebenarnya aku nk cita yang aku dipilih untuk wat public speaking td.jd aku cerita lah tentang blog ni.tp msa last sklitu aku da sebut sal sorang blogger ni.arabella..sory ya.saya sja nk taw spa arabella 2..huhu..

pastu kmi wat present tntang situasi plak..group aku yang first,so apalagi acting x sangga lah..kmi nerlakon tentang situasi hendak blik kampung.merapu saja dalam lkonan tu.memang lawak..haahhaha..ntah sgala b.i aku gna.betul ka x hntam jalahkan.budak baru belajar nk komunikasi.so jgn kta no!!haha..

k.yang 2 jalah yg berlaku kat aku harini.tp thanks a lot to miss ?? trlpa nma.coz bg aku peluang yang memang aku nak..n sory 2 ARABELLA coz saya sbut nma awak td..
bye!!
p/s:memang best ugi x ikut..huhuhu

Sunday, January 9, 2011

cominication at kolej komuniti..

hallo every one..


what is your name?
what is your ambition?
how old are you?

sory i bru ja back from kolej..hahaha..aku ni sbenarnya bru ja blikdari kolej komuniti.
belajar cara nak improve aku punya comunicate and writing.cuma untuk isi masa lapang kan..tapi best lah p situ.aku rasa lebih yakin lagi.malam ni bru hari oertma.da banyak hari lagi.so maybe lpas ni entry ni bertukar jadi bahasa orang putih kot..hahahah..berlagak bleyh..kk ckup cita sal 2..

la ni nak cita sal AJL 25(anugerah juara lagu lah)haha..wah x sangka aku si awek berbaju kurung yang kiut miut 2 menang..baru pertama kali 2 masuk.mmang hbat lah cik ana raffali..i love u!!tp memang layaklah dia menangkan.pakej lengkap kot.tp memang x sangka lah..i seluuuttt you ana raffali..aku baru tau yg bakat dia dikesan melalui you tube..hah.agak2 kalau aku msukkan vdeo klip ciptaan aku laku x leyh masuk juara lagu x??haha berangan lebih..

tapi tahniah juga diucapkan kepada semua pemenang..anda layak n kepada yang x menang anda juga hebat dan teruskan lagi ya...tapi yang hebat juga SUPERNOVA ajl lah.dato siti nurhaliza,dato sharifah aini dan ziana zain..memang hebat.
k tahniah suma..


p/s:sokanglah industri muzik kita..bye!!!

Saturday, January 8, 2011

CINTA BUTA!!

assalamualaikum suma..

cita pasal cinta nikan.sampai sekarang aku masih belom faham lagi tentang soal cinta.bagi aku cinta tu kekadang penting dan kekadang sebaliknya.tapi layakkah aku mendapatkan cinta??macammna cintani?bentuk empatsegi,tigasegi,bulatka?haha..tp betoikah da cinta??

ada yang kata cinta itu buta..macammna ar?sebenarnya aku ni baru ja lpas tengok cita TV3 tentang cita cinta..x dalah tangkap leleh pon.cuma meleleh dalah..haha..cukup!!dalam cita tu cinta buta ni tak pernah memilih.dia menerima pasangannya dalam keadaan dan situasi apapun.walaupun pasangannya CACAT.tapi masihdakah lagi cinta yang sebegitu di dunia ini.sekarang semuanya mengejar kemewahan.

tengok keta ni.mesti nak yang macamnikan.
mesti tak mahu yang macam nikan..

so apa itu cinta.harta??persoalannya sekarang cinta itu wujud ataupun tidak dalam diriku..huhu..pening sudah.jadi sekarang aku tak mahu lagi mencari cinta(tapi kalau datang tu ALHAMDULILLAH).bgi aku cinta yang sejati pun belum tentu adakan.jadi aku hanya cintakan ALLAH dan RASULNYA..
bye!!
see..
inilah yang dikatan cinta yang tak pernah putus.

p/s:semua gambar daari google..tapi cinta yang berlandaskan islam macam mana??

Friday, January 7, 2011

jom pi PADANG BESAR!!!

assalamualaikum suma..


ari ni entri ku ialah yg bertjuk diatas bkan dibawah ya..yup.aku arini telah berkampung di PADANG BESAR..huhuhu,jgn jelez noh.besalah cuticuti cinta kat sna.mak aku n abah aku jalah..huhuhu..best mmang best.rmailah orang kan.yg bermcam jenis.hitam putih kuning koko pon da.hahaha..

baju kat sna plak mrah2,sgala bgai da.rambang mata dibuatnya.tp aku x lah xrsa pa pon mybe sbab slalu p kut.
dh cemus dh ngan tempat 2 tp ttap best kan coz pi ngan family hnya aku n mum n dad adk n abg aku xda.(pdan mka hmpa aku bolot suma jadi anak tunggalkan)

ni da snap gmbar sdikit:-

tengok pasangan bahagia kan..

fuyoo!!tengok kamera dia...hbat woo..nk pinjam bleyh..

murah ja.harga boleh runding..

tengah bincang nak wat bisnes mcam ni..incme bnyak lah..aku snang!!haha

 ramai x orang

seksi sangat x bleyh bli no!!

tengah tengok sapa tu pakcik??

baju untuk gadis gadis manis..

abaikan muka model2 ni..

my mum jadi model..promote beg ke puan??bapa ringgit@sen??

hah ni kedai yg bg harga spesial kat aku untuk beli baju.

ni baju dia..sempoi x??hahaha

hah dh habeh gambar..kalau nk taw cmna keadaan padang besar p lah kat UTARA nun sana..murah,sempoi,n gempak..yg penting ROCK!!hahah..barang2 kat padang besar ni kalaw nk wat bisnes pon masyuk..bleyh barang nya murah..kualiti boleuh lah than tkat nk pakai skali dua tu..hahahlawak ja lah..ok lah 2 bju 2..jadi kepada sesiapa yang tak pernah pergi.silakan berkunjung..di..

sila berkunjung ya..kalau sesat ni peta nya.


sumber:GOOGLE

k lah dh habeh dh citasal percutian aku ni..jadi sesapa yang ingin merasa keseronokannya.silalah datang..bye!!

p/s:badanku lenguh,kakiku kebas..jadi babas!!hahahameqapu x habeh habeh..













Thursday, January 6, 2011

KECEWA!!!..

assalamualikum suma..


entry ku yg sdng n ingin ditulis ni adlh tjok diatas(pandang atas ya)..hah kecewa,kecewe,kecewu,kecewo n ,kecewi tp bkan KELIWON no..hahah..aku mmg kecewa..nk taw saipa??sabar sat bru nk tulih ni..halah aku kcewa sbabnya...


aku x dpat mnjdi follower yg ke 100..sdeyh ar..trlmbat skit ja..besalah aku kn ska blog walking n bca2 entry orang kngsi pnglman.sbab bla aku bca rsa sperti mematangkan aku lagi untuk menempuh hari2 yang mendatang..tp nk jga jd follower yg ke RATUSRATUS ni..huhu..na taw dpat award kan(2 da niat tmak gk)..


hahah..tp yg point nya adlah aku kcwa..tp aku kan ttapblogwalking n criyg ++9 n jd knnya yg ke ++0 so dpatlah jd syok..hahhaha..gila ko tngah2 mlam ni..lex lah..entri aku kn..so...

terlbih plak x lah smpai mcam ni!

macam ni lah lbih kurang kan..hahahah..

hahah..gilagilaaku sdah jd gla bila jd mcmni..so spa yg asa cian pham2 lah noh..hahah..lawak ja:)
k.bye mata dh kuyu mlut dh erbuka..so x reti2 nk tido..bye..n CAOOOO!!!

p/s:relax ja..x pnting pon.sok p PADANG BESAR..


MENUNGGU!!

assalamualikum suma..


sory ary ni entri ku lewat dipaparkan coz aku borink borank n borunk..meqapu ja aku taw..hhuhuhu..hah tngk tjok dia tas kan..MENUNNGU..ya menunggu tjuk ku kali ni..nk taw saipa tjuknya menunggu sbab aku sdang mnunngu..hahha.meqapu lg..

dh cukup!!sbnarnya aku sdng tnggu adk ku blik arini..sbab aku ksnyian tnpanya di umah..dia kan adk ksyangan aku..bagi aku tnpa dia hdup aku pun x lengkap walaupun perangai dia kkdang menyebabkan aku berasa sperti mahu cincang n buang kat laut tetapi aku tetap syang dia..(tngk x lah kejam sangat kan)..

tp upanya dia tidak blik lah arini.npa adikku..blik cpat mintak ja kat warden asrma tu..msti bg pnyalah..(warden msti kta mcam ni"pikiaq asrama hostel ni bapak ang punya..ska ati ja nk kuar msukkan!!" hah nah hambek sebijik diam terus..yalah mmang dia x blik coz baru p semingu x kan nak balik dh kot kan..

k..xpa minggu dpan msti dia blik punyalah..hah..aku jga sdang menunngu sorang blogger ni updte blog dia..huhuhu.coz blog dia mnrik lah jgakkan..bleyhlah tkat nk glak smpai terberak tu.haha..(lucah x??)tp x updateupdate gkk..bila nih whai blogger??x pa aku tunggu gk..

huhuhu..k lah aku pon dh x maw mnngu untk pos blog ni so bye!!

Wednesday, January 5, 2011

ANGAN-ANGAN..

assalamualikum suma..


hah angan2..cita sal angan2 ni msti suma orang da angan2 kan..tnpa angan2xdaalah prncangan hidup..suma pon x jd..2 pntingnya angan2..

bg aku angan2 ni dpat menaikkan smngat sseorang tu untu bljar n brjya coz bleyh pnuhi angn2 2..
haha..aku ni seorang yg suka brangan untuk memiliki ket..mcam2 yg aku angankan..sbab2 lah aku kna blajaq ajin2(ajin lah sngat)

ni keta idaman aku.
.

lamborghini tu(muat ke)hahah

you see!!ferrary..
owh..moto yg mcam cita tron LEGACY.klaw aku nek ni prang!!

BMW..tunggu aku..stu ary kau milikku!!



ini??klaw da bni n ank bnyak bleyh ar..

hahaha..cmna smpoi x angan2 aku n aku mmg gla betoi ar ngan keta2 yg kat atas tu..arap lpa suma tu jd lah mlikku n aku dpat lah bekerja 

SEBAGAI

PHAM2 SNDIRILAH YEA!!!

aku mmang mnat nk kja kat dlm ni..nk jd driver..tunngu aku stu ary kau akan ku pndu jua..wait n see..bg aku suma ktakan dpat klaw kta ushakan.tp msalahnya x maw usha n tnggu rezeki datang bergolek.klaw mcmni rezeki pergi MELAYANG dalah jd usaha itu tangga kejayaan bkan tngga mnara kola lompor mhupun klcc ya...hahah..doakan aku ya..bye!!

p/s:usaha n berdoa jalah!!USAHA TANGGA KEJAYAAN



Tuesday, January 4, 2011

TADIKA AWAL PERSEKOLAHAN???

assalamualaikum suma..


huhuhu..wuuuttttwuutttt..tngk tjok atas k..ya tpat skali tdika awal prsekolahan..
nak taw saipa aku nk cita sal ni coz pg ni aku bangun awal taw sbabnya nk prgi tdika mak aku lah..huhuhu..
msa pergi tu..mmg bsing dngan amai knak2 tdka..tp ttap best n gmpak..


k tngk gambaq plak yea!!!
huhuhuhuhu

semangat blajar betoi adikadik ni..bgus!!
airel n sara(sepupu sepapat aku)
ops senfet plak..YUMMY!!!

yang dua orag bju putih tu sepupu aku!!


MY IBU!!okk(guru terbek nh)


apa ni??hahah..ntahlah


nk blik dh..SEMANGAT trus!!!hhahah




hah amacam best x jd knak2 ribena yg mcam bdak tabika ni..hahaha..aku msa msok skolah tadika dulu x nangis coz mak aku yg jd cikguya..hahah..ttp bbdak ni nangis ja..yg sorok wah meja pon da(sory x snap gambaq 2)huhuhu..

k lah dh mlas dh nk cita..bye..

p/s:rndu kkwan skolah lah..n x lpa kpda sepupu ku..airel n ara blajar leklok ya..banngah doa hmpa brjya..





fikir!

assalamulaikum suma..


fikir??ofcoz aku berfikir..hahahaku ni jnis yg suka memikir..
bnda x pnting pon aku pikir..lasat ambek menderita sorang(kta mak aku la)
btoika aku mnderita..ehhehebtoilah skit2 kan..

ni dia gmbaq pikir


hahah..sempoi x..hotak x sempoi..siap kuar tnda tnya g 2..

hah malam2 bta ni aku dk trpikir lah pa lah slah aku g..dh mnx maaf pon msih sma..aku mnx maaf g yea..hahah..ikhlas nih..kuakuakua(gtawlah plak x ikhlas!!!)psal slah 2 x bleyhlah aku cta..sbab MEMALUKAN..



k..bye..goodnight..meqapu ja lbih..haxhaxhax..

INTERESTING!!!!!

assalamualikum suma..


huhuhu..tdy dh cita aku g caqi qeja kan..lani aku nk cita yg bru ja blogwalking n  aku tngk blog bdak ni mnrik sngat..


coz gambaq2 dia mnarik n interesting mmg mnrik n interesting..hahaha..sempoi gla...pandai bdak ni tngkap gambaq kan..kamera pa ntah dia gna klaw lah aku dh kmera cmtu maw aku tngkap suma gmbaq dalamdinia aku ni..hahaha..(kemas lah 2)..huhuhu..


kk..ni gmbaq dlm blog dia..(sory ye aku copy n shre coz aku mnrik tngk gmbaq ang)

aa11 ; Through My Digital Eye: Kuala Lumpur : Butterfly Park: "Hey. Just got back home from KL. Here is some photos I shot at the Butterfly Park. Do visit my Flickr for better quality (: p/s: photos upl..."


eheheheh..hahahha..
sory x jd plak dh coz aku ni x pndai lah ict ni..cba ja td kot2 jd tp x jd..


huhuhu sory ye..k 6ti aku blajaq len lah n aku nk shre blg bdak ni..smpoi..
bye..


p/s:aku dh termlu dh..

today punya cita..

huhu..


assalamualaikum..


aku nk cita ni..arini aku kuar dqi pkoi lapan smpai poki1 empat petang p cari koja..
huhu..harammm atu pon x dpat apalah..abihkan mnyak moto ja..
p sna pnuh p sni penuh..bkan msuk duit kuar duit dalah..
hampehhhh..coiiii toi...


geram aku..dhlah pnat last2 pa pon x dpatkan...
yg dpat pnat jalah..hhahahahha..coooiiiiii...


hah td p lah kat KGC 2..kak 2 pnyalah interview cam nak bg aku koja arini lah..
upanya tiga hari lagi dia akan phone aku..2 pon kalaw dpatlah..
klaw x..coooiiiii ja..
tnsion2..huhuhuhu..tp boleyhlah than coz aku bru taw ...








yg nma nk cari koja 2 SUSAH...susah banget..cian lah kat aku..last2skali aku col mak aku n mak aku kta nk swuh aku msuk kolej komuniti ambik bhasa inggeris..


speaking cekoiiii..bkan calang2..hahahah...aku pon kta on lah.tp x taw lah bla nk start kan..


p/s:mood aku ltih sngat n sdih coz aku dh wat yg tbek tp ini yg dpatkan(da mksud trsrat 2)


huhu..bye.

Monday, January 3, 2011

khas untukmu..





sbnaqnya akum mnat lgu ni tp aku adiahkan lgu ni untu smeone lahkan..
kuakuakua(rhsialah)..
lgu ni mmg best bg aku..untuk hmpa suma plk aku x taw lah...


tp siok lah..mmang siok sioksioksioksioksioksiok..
hah 2 kan siok aku kta...

dngaqlah lgu ni yea mna taw kot hmpa suma pon siok cm aku..hahhhahaha

Sunday, January 2, 2011

JELEZ..

assalamualikum suma..


hye..
lani aku nk cita lah yg aku ni jelez sbgat kat orang2 yg BLOG lpa cantik...
aku pon nk gk..tp bkan brmkna cntk cm pompuan lah like boy ok...
aku pon x taw nk wat cmna bg siok skit tngk blog aku ni..ni hah hapehape g..


aku ni dh lah x pndai IT(bak kta orng bta it lah ktakn)




Friends18.com Picture Comments


tp aku nk jga cantek cam lpa..spalah nk tlong ajar kat aku ar..










sbnaqnya aku dk cqi gmbaq oqang ngajaq tp x jmpa..xpalah xda pon)

k bye..p/s:ssepa tlong ajaq aku wat blog yg cntek yeaaa,...

sahabat??



Friends18.com Picture Comments




Friends18.com Picture Comments


sahabat...
adakah kau dpat mnrimaku smula..
dlu kau mnjdi shbat ku sgla kgmbiraan dan kesdhan dirasai bersma..
tapi..
sekarang semungya tdak sbegitu lg..andainya aku mlukai htimu...
maafkanlah aku shbat..tdak berniat dihtiku untk mlkukan yg sbgitu rpa..
apakah tidak ada ksempatan n kemafan lg bg diriku..

YA TUHAN SEKIRANYA AKU DIBERIKAN KESEMPATAN IZINKAN AKU UNTUK BERSHABAT DNGANNYA SEMULA...

P/S:luahan htiya..yg sbenarbnarnya..(lwak aja)kpada yg tdak ingnkhlngan shbt tma lah shbatnya walaw dkm kdaan pa po...