Friday, January 7, 2011

jom pi PADANG BESAR!!!

assalamualaikum suma..


ari ni entri ku ialah yg bertjuk diatas bkan dibawah ya..yup.aku arini telah berkampung di PADANG BESAR..huhuhu,jgn jelez noh.besalah cuticuti cinta kat sna.mak aku n abah aku jalah..huhuhu..best mmang best.rmailah orang kan.yg bermcam jenis.hitam putih kuning koko pon da.hahaha..

baju kat sna plak mrah2,sgala bgai da.rambang mata dibuatnya.tp aku x lah xrsa pa pon mybe sbab slalu p kut.
dh cemus dh ngan tempat 2 tp ttap best kan coz pi ngan family hnya aku n mum n dad adk n abg aku xda.(pdan mka hmpa aku bolot suma jadi anak tunggalkan)

ni da snap gmbar sdikit:-

tengok pasangan bahagia kan..

fuyoo!!tengok kamera dia...hbat woo..nk pinjam bleyh..

murah ja.harga boleh runding..

tengah bincang nak wat bisnes mcam ni..incme bnyak lah..aku snang!!haha

 ramai x orang

seksi sangat x bleyh bli no!!

tengah tengok sapa tu pakcik??

baju untuk gadis gadis manis..

abaikan muka model2 ni..

my mum jadi model..promote beg ke puan??bapa ringgit@sen??

hah ni kedai yg bg harga spesial kat aku untuk beli baju.

ni baju dia..sempoi x??hahaha

hah dh habeh gambar..kalau nk taw cmna keadaan padang besar p lah kat UTARA nun sana..murah,sempoi,n gempak..yg penting ROCK!!hahah..barang2 kat padang besar ni kalaw nk wat bisnes pon masyuk..bleyh barang nya murah..kualiti boleuh lah than tkat nk pakai skali dua tu..hahahlawak ja lah..ok lah 2 bju 2..jadi kepada sesiapa yang tak pernah pergi.silakan berkunjung..di..

sila berkunjung ya..kalau sesat ni peta nya.


sumber:GOOGLE

k lah dh habeh dh citasal percutian aku ni..jadi sesapa yang ingin merasa keseronokannya.silalah datang..bye!!

p/s:badanku lenguh,kakiku kebas..jadi babas!!hahahameqapu x habeh habeh..













4 comments: