Monday, January 10, 2011

best gila!!!

hye everyone>>..

k assalamualikum dulu..
huh memang best class tdi.wat mcam2..ada wat public speaking n present about drama kot..hahahmemang lawak n gempak lah..aku memang suka..k sebenarnya aku nk cita yang aku dipilih untuk wat public speaking td.jd aku cerita lah tentang blog ni.tp msa last sklitu aku da sebut sal sorang blogger ni.arabella..sory ya.saya sja nk taw spa arabella 2..huhu..

pastu kmi wat present tntang situasi plak..group aku yang first,so apalagi acting x sangga lah..kmi nerlakon tentang situasi hendak blik kampung.merapu saja dalam lkonan tu.memang lawak..haahhaha..ntah sgala b.i aku gna.betul ka x hntam jalahkan.budak baru belajar nk komunikasi.so jgn kta no!!haha..

k.yang 2 jalah yg berlaku kat aku harini.tp thanks a lot to miss ?? trlpa nma.coz bg aku peluang yang memang aku nak..n sory 2 ARABELLA coz saya sbut nma awak td..
bye!!
p/s:memang best ugi x ikut..huhuhu

1 comment: