Tuesday, January 4, 2011

today punya cita..

huhu..


assalamualaikum..


aku nk cita ni..arini aku kuar dqi pkoi lapan smpai poki1 empat petang p cari koja..
huhu..harammm atu pon x dpat apalah..abihkan mnyak moto ja..
p sna pnuh p sni penuh..bkan msuk duit kuar duit dalah..
hampehhhh..coiiii toi...


geram aku..dhlah pnat last2 pa pon x dpatkan...
yg dpat pnat jalah..hhahahahha..coooiiiiii...


hah td p lah kat KGC 2..kak 2 pnyalah interview cam nak bg aku koja arini lah..
upanya tiga hari lagi dia akan phone aku..2 pon kalaw dpatlah..
klaw x..coooiiiii ja..
tnsion2..huhuhuhu..tp boleyhlah than coz aku bru taw ...








yg nma nk cari koja 2 SUSAH...susah banget..cian lah kat aku..last2skali aku col mak aku n mak aku kta nk swuh aku msuk kolej komuniti ambik bhasa inggeris..


speaking cekoiiii..bkan calang2..hahahah...aku pon kta on lah.tp x taw lah bla nk start kan..


p/s:mood aku ltih sngat n sdih coz aku dh wat yg tbek tp ini yg dpatkan(da mksud trsrat 2)


huhu..bye.

1 comment:

  1. huhuhu...sedeyh gilaaaa.hahaha...hg cari xkena tempat kot...try next time ehh..weh...yg hg nk msuk kolej tu cm na?cta la cikit...

    ReplyDelete