Tuesday, January 25, 2011

TENTANG PERASAANKU

assalamualaikum.

huhu.kekadang aku ni ada mood jiwang gak.tapi sebelum ni aku memang jiwang pon.cma tak maw tunjuk ja.iya ka??perasaan ja lebih.k cukup takat tu..hobi aku tiap2 malam mcam besalah bw la.tapi aku selalu bw kat blog XCYBER huhu.dah terpikat ngan lagu dia.sempoi.thaks ya..so aku dh copy dari youtube lagu ni..dengarlah.klik ja.

dari IRWANSYAH ni tp bukan aku lah.klaw aku dah tentu korang suma kenalkan.haha..ohya tajuk lagu ni seperti tajuk di atas ya..





k sempoikan lagu dia..thans Xcyber..MEMPERKENALKAN LAGU NI KAT SAYA..

No comments:

Post a Comment